Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 11, 2011

Bontotmu Totap Menjadi Pojaan Hatiku..

Salam semua..harini topic aku menarik..topik BONTOT!!kenape??senang je jawapannye..sebab aku suke bontot..senang citer..aku bukan ape,,bontot ni sebenarnye banyak kegunaan untuk kita..untuk berak,,untut buat kusyen mase duduk,,untuk menyerap hentakan (tu pun kalau jadila..cube jatuh dari tingkat 10..boleh serap tak??),,untuk tayang kat orang body kita lawa,,untuk buat tarian pole-dance kalau kat club,,untuk raba-raba and macam-macam lah sampai aku tak larat nak sebut..sebenarnye tau tak tau bontot ni banyak giler fungsi untuk kita..tapi yang orang sekarang duk ingat,,just untuk tayang..

Tapi kan,,aku tak tau la bende yang aku nak cakap ni orang perasan ke tak..yang aku tau,,komfem korang semua penah nampak bende yang aku nak story ni..aku kalau jalan kat bandar,,sumpah selalu gile jumpe spesis yang bila duduk atau menonggeng sikit,,wajib nampak lurah bontot..mule-mule tengok tu,,komfem-komfem la teruje tahap gaban..tapi bila da 2,,3 kali pandang,,naek loya plak tekak aku..tapi yang aku peliknye,,majority orang yang aku jumpe kat town yang duk nampak alur bontot ni komfem sekejap-sekejap duk tarik baju dia untuk kaver bahagian bontot..sampai aku pun pelik dah ko rase bontot ko sejuk dia laen macam je,,bangun la kejap untuk tarik seluar..bukan payah mane pun..

Ni malas sangat nak bangun tarik seluar,,sanggup tarik je baju dari belakang camtu..last-last,,nampak gak alur jubo dorang..aku kalau nampak camtu kat pompuan,,boleh tahan lagi la mata aku..tapi kalau lelaki,,sumpah time tu jugak aku nak muntah sial..bukan apa,,kalau pompuan,,cam sedap gak la mata memandangnye..dah kalau lelaki yang jadi camtu,,dengan alur bontot berpeluhnye,,dengan hitam dakinye,,sumpah aku rase cam time tu jugak aku nak pergi kat dia,,then letak straw mcd kat tengah-tengah bontot dia tu,,then tiup kuat-kuat..kalau takde straw,,cucuh je dengan api rokok..bagi dia melambung sikit..yekk..apa kejadahla kalau dah tau malu nak bagi orang nampak bumper ko yang macam sotong kurita tu,,apa pasal la ko pergi beli seluar yang cawat dia kecik dow..tak ke bodoh namenye tu..

Aku kalau beli seluar,,bende first yang aku usha bukan harge,,tapi cawat dia tu..kalau kecik,,komfem aku reject awal-awal..taknak bagi nampak alur bontot pun ye jugak..tapi yang paling penting,,aku kesiankan bini aku nanti..aku seronok-seronok pakai seluar cawat kecik,,kang bini aku lak yang tak boleh mengandung..yela,,dah tersepit kilang memproses anak aku tu..kang tak pasal-pasal out of order..penah ada sekali ni,,ada la satu family ni duduk depan mata aku..mak,,ayah,,anak lelaki dia dalam umur 7-10 tahun and anak lelaki sorang lagi umur dalam 2-3 tahun..aku jumpe dorang ni lame dah mase aku jalan kat KLCC dulu..si mak dengan ayahnye sedap je duduk depan air pancut bergossip..anak laki yang kecik tu,,dia suh yang besar tu jaga..

Tengah sedap-sedap maen,,yang kecik ni terperasan yang maknye ni duduk atas lantai tu punye sedap sampai nampak alur jubonye..pastu dengan relek budak kecik tu sedut air dalam botol,,tutup lubang straw kat tempat sedut tu,,then sembur kat alur bontot si mak..apa lagi,,meloncat la maknye..korang bayangkanla,,tengah sedap bontot kene fresh air,,sekali kene air sejuk direct kat tengah-tengah bontot tu..sumpah bontot mak dia tu senyamana HALLS dow..aku yang tengok mase tu dah meleleh air mata sebab gelak..yela,,penat sangat shopping sampai duduk,,sampai seluar terlondeh pun tak perasan..last-last kene kerja dek anak sendiri..sumpah aku respek budak kecik tu..bila besar nanti boleh apply keje kat maharaja lawak ye,,takpun keje kat wakenabeb..

Sekurang-kurangnye,,misi budak tu dah tercapai..aku ni yang blom lagi..teringin gak aku nak buat cam budak tu buat..kalau tak gune air pun,,gune lipas ke,,mercun bola pun jadi la..senang kata la kan,,kalau nak pakai gak seluar yang ketat-ketat gitu,,pakai la boxer,,takpun kalau pompuan,,tarik je getah spender korang tu tinggi-tinggi..kalau terselak pun,,nampak panties korang je..takdela sampai nampak lurah bontot..tu lagi malu..silap-silap hari bulan,,kene berak burung..tak pepasal orang ingat ko cirit nanti..

p/s-tapi kan,,sape-sape yang pernah terselak baju or seluar sampai nampak alur bontot tu,,mesti rase sejuk je kan..ala-ala angin sepoi-sepoi bahase gitu..

Friday, June 10, 2011

Oooo Emmmm Jayyyy..Ko Ingat Ko Hot Sangat Ke Wahai Jantan??

Salam semua..sori la beb aku da lamen tak update blog..tak kire la yang bukak blog aku ni ciput ke,,hap eke..ape aku heran..rezekiiiii..sebenarnye aku dah lame tak update ni sebab hujung minggu lepas aku pergi Kelantan..ayah aku ada kerja kat sane..so aku pun follow je la..takkan aku nak duduk sekor je kat rumah..tapi pas balek dari Kelantan,,habes aku se-family kene demam and muntah-muntah..sebab apa pun aku tak tau..lantak la situ..yang penting sekarang aku da sihat..siap boleh menaip lagi..

Kebelakangan ni memang aku selalu ikot ayah aku pergi sane,,pergi sini..dia duk minum kopi kat kedai nak borak-borak pun kadang-kadang aku ikut gak..at least dapat gak la aku tengok bola kat skrin besau tu..tapi ada sehari ni,,aku pas habes je minum air,,aku trus masuk dalam kete..senang aku boleh baring bagai dalam tu..kat parking kete tu memang tak berapa nak ada orang sangat..tempat dia cam gelap sikit..mase aku tengah duduk tu,,lalu la 4 orang pompuan ni..pakai dorang memang agak stylo la..trend semasa gitu..shawl,,henbeg besar bagai la..umor dorang dalam 20 lebih gitu..senang kata student la..sekali dorang tengah lalu,,boleh lak ada mamat waiter kedai 3 orang boleh plak maen block-block dorang nak jalan..

Yang pompuan tu komfem la cam nak mengelak kan..takkan la nak lalu je da tau orang tu haling lalu..kang ter-cemolot gak nanti..tak pasal-pasal hilang dara bibir..tapi bila si pompuan ni makin mengelak,,si jantan ni plak macam kene sawan lak seronoknye..lagi dorang siap halang dengan tangan lagi..nak berkenalan la,,awak lawa la,,hape la..semua ayat dalam kamus dewan dorang hambur kononnye nak mengayat awek 4 ekor ni tadi..sekali sorang pompuan ni pekik,,’’hoi!!korang ni buta ke haa??orang nak lalu,,duk terkibai-kibai tangan..blah la..ko ingat muke ko hensem sangat gamaknye..’’

Ooopppss..ayat sentap dow..kalau aku jadi lelaki tu,,aku gunting telor aku jam tu jugak,,aku sorok dalam dompet..hape la punye bangangnye duk haling orang nak jalan..pastu kene sound direct dekat batang hidung sendiri..aku dalam kete da pecah perut gelakkan dorang..dia ingat cool gamaknye duk wat perangai serupe beruk camtu..kalau gitu la carenye nak mengorat pompuan,,alamatnye sampai ke tua la tak kawen dorang ni..mane tak nye,,orang pompuan tengah sedap berjalan,,tonggek sane,,tonggek sini,,ko pergi halang..jadah dia..dengan ini,,aku sebagai kaum lelaki ingin membuat pengumuman bahawa kami sangat malu ye..

Pas kene sound gitu,,relek je jantan tu dengan muke tak malu,,menonong masuk kedai..ada la mase jalan tu dia duk pekik kononnye pompuan ni ingat dia lawa sangat..laa..wadefak??kalau dia perasan dia lawa,,dah lame dia pergi kat ko,,terus peluk ko ajak kawen..tu baru namenye perasan lawa..ni dia elok jalan same-same dorang,,ko yang kaco,,orang tak layan,,ko nak marah..ape kes??tapi sebagai sorang lelaki,,aku sangat la memahami jiwa laki tersebut ye..komfem mase tu dorang malu gila kene sound direct camtu..name pun suare pompuan,,wajib la bergeme sampai dalam kedai makan tu..si jantan tu sebenarnye malu..tu yang sampai nak kaver malu,,dia duk pekik macam beruk..tak ke bangang namenye tu??

Haish..ke laki 3 ekor tu desperate sangat ek nak dapat awek??sampai pompuan tak kenal tengah jalan pun ko nak try..alahai..camni la aku nak cakap..kalau ye pun nak ngorat orang,,biar la betol sikit..mintak nombor henfon ke,,facebook ke,,,hap eke..dalam tu ko nak ayat camne pun,,lantak ko la..ni tak..orang tengah sedap catwalk,,ko halang..pastu orang marah,,ko nak maki dia plak..ko ingat muke ko hensem cam dr rozmey ke wei??kalau tak hensem pun,,otak ko power ke sampai boleh wat jusmate5??kalau muke pun tak hensem,,otak pun tak power,,rambut cendawan cam dr rozmey pun jadi la..ni haram..semua takdak..yang ade,,telor 2 bijik je yang duk tergantung..bila kene sound balek,,terus termasuk sampai pundi kencing..

p/s-aku nak nasihatkan la sikit..kamon la brader..takkan la nak pikat pompuan camtu skali kot..sedih aku tengok..takpe,,takpe..mari kita amalkan satu pepatah,,’’biar hilang nyawa,,jangan hilang telor sebab kene sound..’’

Thursday, June 2, 2011

Buang Anak Lagi..Haish..Tak Habis-Habis Perangai Orang Ni..

Salam semua..sekarang ni pada aku,,bumi da tak selamat dah nak duduk..jangan cakap amerika je yang tak selamat,,Malaysia pun same je..dengan geng rempitnye,,simbah asid,,pecah rumah,,semua la..tapi sekurang-kurangnye bende ni tak la sekejam buang baby ni..sekarang pantang aku selak paper,,wajib ada seksyen buang bayi dow..bumi sekarang dah tak selamat untuk semua golongan usia da..nampaknye pasni kita semua silap-silap kene pindah duk atas bulan ke hape gamaknye..takpun,,balik rumah,,pasang pagar kawat besi bagai macam penjara..

Baby kene buang,,kene sekse dengan pengasuh,,kene rendam dalam air panas..budak kecik kene rogol,,kene liwat,,kene belasah..kalau orang baya-baya 20-40 an pulak,,memang tak pelik la..wajib ada je yang kene rogol,,samun semua..tapi yang paling takley blah skali,,orang tua pun ada yang kene rogol semua..entah apa la yang dorang ni sangap sangat sampai tengok nenek-nenek makan sireh tepi tangge rumah pun sanggup nak rogol kot..kalau pompuan tu kene rogol,,kulit putih gebu,,montok-montok aku tak pelik gak..da memang komfem la orang stim je bile tengok dia..ni tak..nenek yang gigi emas tu pun boleh kene..nak kata kulit tegang lagi,,komfem la tak..kulit macam baju tak iron seminggu..tetek pun da melayut sampai le siku bagai..jadah betol la sape duk rogol tu..

Tapi yang ni semua aku cam ok lagi la kalu nak compare dengan kisah buang baby ni..sumpah aku tak boleh trime kat tlinge aku..nak kata aku ni pencinta baby,,takla jugak..nak kata pembenci baby,,pun tak jugak..Cuma ada baby yang aku suke and ada yang tak..besela..siang tadi macam besela kan aku bace paper..paper harian metro..aku tengok je muke depan da berasap hati aku..kalau tak silap aku,,tajuk dia,,’’BAYI BERKECAI’’..seyes aku sentap..dalam hati aku,,camne plak la kepala baby ni bole berkecai..takkan la jatuh katil bole terburai kepala otak dia..ish,,ish..tapi bila bukak je,,dia tulis yang ada satu baby ni orang jumpe mati tepi tong sampah sampai berdarah-darah terkeluar otak bagai..bila polis cek,,nampak ada kesan titik-titik darah kat apartment blakang tu..maknenye ada orang campak dari tingkat 5..

Aku pun tak tau la apa nak cakap lagi kat orang macam ni..buat anak bapak pandai..kalau tak pandai,,sanggup belajar dengan research-research dorang..tanye member la,,tengok blue la..bila da pandai,,komfem la nak test power kat orang..kalau yang ada bini tu takpela kan..ni yang takde bini..apa lagi,,test power kat awek la..kononnye dia la yang paling power sekali mengendalikan jentera awek dia tu..sekali terpret kat dalam..kalau sape-sape yang duk bingai sangat tak paham maksud terpret tu ape,,pandai-pandai la pikir..aku bagi clu sikit je..terpret tu bakal dapat anak la tak lame lagi..pastu da tau yang dia da terpret kat dalam,,boleh lak wat bodoh..kononnye nak sedapkan hati,,relek je cakap,,’’alaa,,takde pape la..sikit je tadi tu..lagipun baru projek skali..takkan sangkut..’’

Tapi korang kene ingat satu bende la beb..setan kat dunia ni gile banyak..sekor-sekor keje nak menyusahkan orang je..and ni la masenye dia nak sesatkan orang..sebab tu la besenye orang yang terpancut dalam awek dia senang gile nak dapat anak compare dengan orang yang da kawen yang gile-gile nak dapat anak..tapi tak dapat gak..then bila da tau mengandung,,mule la gelabah semacam..yang pompuan komfem la da macam orang gila dengan rambut kusutnye la,,hape la..yang jantan lak komfem-komfem la angkat kaki jalan jauh-jauh..takkan la umur 20-an lebih da nak ada anak kot..enjoy pun tak cukup lagi..kalau ada pun yang stay dengan awek dia,,komfem tak ramai la..last-last bila perut si betine da meletup,,amek short cut..buang je baby tu..babi punye orang..buat anak pandai..da dapat anak,,ko humban dari tingkat 5..

Sampai bila la gamaknye bende-bende camni akan jadi..apa la tindakan kerajaan kita kat bende ni..kalau ada tindakan pun,,aku tak tau la dapat bending ke tak..sebab manusia komfem ada nafsu..pada yang da boleh kawen,,senangla..memang la takde masalah..tapi yag belom kawen ni yang problem..nafsu tinggi,,tapi taktau nak lepas katne..last-last awek jadi mangse..tapi kot ye pun nak beromen,,pakai la protection dow..sekurang-kurangnye selamat la sikit kat dunia walaupun kat akhirat cam tak je..yang penting ko tak nyusahkan orang nak kutip anak ko yang da bersepai tu..

p/s-dari kita buang anak dalam tong la,,hape la,,baik kita bagi je kat sape-sape orang yang da memang lame nak kan anak..sekurang-kurangnye ank korang tu dapat jagaan baik..takdela korang nampak kejam gila sampai sanggup nak buang,,bunuh anak bagai..

Wednesday, June 1, 2011

Damn..Aku Benci Lipas!!

Salam semua..harini mood aku kurang baik..rase macam nak terajang orang ada,,nak tampo orang pun ada..tapi silap-silap hari bulan,,aku yang makan penerajang jawa orang nanti..so,,walaupun mood cam nak maki orang terpakse la aku pendamkan aje..luah kat sini je la..da name pun blog untuk lepas tension kan..actually aku bad mood ni pun bukan sebab orang..tapi sebab BINATANG lipas yang memang dari kecik aku pangkah habis-habisan la..

Ceritenye macam ni..biasela aku kalau kat rumah ni..bangun-bangun je terus ngadap laptop..da name pun laptop depan mata..bukak laptop then letak la atas katil..mandi,,gosok gigi,,minum air semua aku da tak heran da..yang penting,,nafsu melaptop aku tercapai..so,,aku tengah sedap-sedap godam internet,,aku tetibe rase cam ada bende merayap kat pinggang aku..yela,,da name pun duduk rumah,,komfem la pakai seluar pendek je..baju pun komfem-komfem tarak kat badan..baju ada,,tapi simpan dalam almari..setel masalah..bila tido pun berangin je dalam seluar..mantap sial..haha..so,,bila terasa ada bende duk hinggap kat belakang badan aku ni,,aku pun kuis la tangan..hilang sekejap..

Tak lame pastu dia mai lagi..tapi kali ni aku malas da nak kuis..aku lepuk je terus badan aku..sekali aku rase kaki dia tajam je..bila aku pandang je,,terus naik bulu-bulu aku..bukan kata bulu tengkuk je yang meremang,,bulu ketiak and semua bulu-bulu yang tak boleh sebut kat khalayak ramai pun same je ikut meremang..bapak la..aku terus melompat dari atas katil terjun gi bawah..terus gi basuh tangan..korang pun tau la kan bau lipas camne..busuk tahap mokhsya la aku cakap..tapi walaupun aku da lepuk menatang tu sampai terkeluar cirit-cirit lipas tu,,tapi boleh lak dia hidup lagi..pelik aku..bapak kebal menatang sial ni..bole lak dia berlari masuk bawah almari aku..pergh..seyes tension..

Lepas aku basuh tangan dengan sabun bagai,,aku amek paying kat luar bilik,,korek bawah almari..tapi entah camne dia boleh lak terlepas keluar..pastu,,aku pun sambung la maen laptop..tengah aku khusyuk,,boleh plak si lipas ni masuk dalam seluar aku..dia merayap betol-betol celah kelangkang aku..sialan betol..aku punye terkejut jangan nak cakap la..seriau darah aku..mujor aku takde sakit jantung,,kalau tak,,komfem mampus mulut berbuih da aku mase tu..aku punye terkejut mase tu,,sampai aku melompat dari katil turun ke bawah,,boleh plak kaki aku tersangkut wayar laptop..habis dengan laptop-laptop sekali terhumban ke bawah..naseb baik ada lantai..kalau tak,,komfem berderai laptop aku ni..dahla dalam laptop ni macam-macam ada..game pun da berapa banyak save..memang menanges la aku kalau jahanam laptop ni..

Sumpah aku mase tu da sebijik macam beruk..terkinje-kinje duk kibas seluar aku..naseb baik la takde orang mase tu..kalau tak,,komfem dapat wayang free la..komfem masuk MELODI nanti..jahanam,,jahanam..kalau tadi,,aku boleh relek je korek dia dengan paying,,tapi kali ni da tak..aku terus pergi bilik satu lagi,,amek raket badminton..pastu,,aku duduk je atas katil ngadap ke pintu bilik..sekali boleh lak dengan penuh bahagia lipas tu bole terbang lak masuk dalam bilik..tadi merayap..ni bantai terbang lak..aku dah la anti dengan lipas terbang ni..geli kot..kaki dia macam sial..aku pun hape lagi..tetibe je semangat Lee Chong Wei menerobos masuk dalam badan aku..terus aku smash menatang tu..pastu aku carik-carik takde..rupenye da bersepai melekat kat dinding..yang bersepai tu pun bentuk empat segi ikut bentuk tali raket tu..haha..sumpah aku bangge gila mase tu..

Tapi kan,,aku penah dengar orang cakap yang lipas ni dia terbang kalau musim mengawan je..kalau tak,,dia duk terkedek-kedek je atas lantai..tapi yang aku peliknye,,kot ye pun musim mengawan,,jangan la duk merayap sampai masuk dalam seluar aku..gila apa nak mengawan dengan aku..aku tampo kang baru tau..

p/s-sumpah aku benci lipas dow..memang binatang ni kalau ada dekat dengan aku,,sumpah aku duduk bersila..kaki memang tak turun bawah la..kang tak pepasal masuk merayap sampai celah bontot aku kang..tak pasal-pasal aku kene hysteria nanti..